Arrangementer

Aakirkebyhallernes kommende arrangementer skiltes her, hvis det ønskes af dem som afholder arrangementet
Ring til 56 97 46 22 eller
Skriv til info@aakirkebyhallerne.dk  

Julefrokostfesten 2016Baltic Food Messe 2017


Baseret på evalueringen af 2016-messen, er det beslutet af messen også i 2017 afvikles på een dag.
Messen afholdes onsdag den 8. marts 2017.

Promenadekoncert
5. august 2015 kl. 19:30

Den første promenadekoncert på Bornholm.
Musiklivet på Bornholm har det rigtig godt, ikke mindst om sommeren, når et utal af koncerter indenfor stort set alle genrer præger aktiviteter og tilbud til fastboende såvel som turister.
 
I år kommer der et nyt tilbud ind i den store buket af musikarrangementer: En promenadekoncert med Henrik Krogsgaard som kapelmester.
 
Det sker i AakirkeyHallernes store hal med plads til 900 tilhørere onsdag den 5. august 19.30.
Henrik Krogsgaard vil være i spidsen for et 18 mand stort promenade-underholdningsorkester, der er sammensat til lejligheden.
 
Endvidere kan bornholmerne glæde sig til et genhør med de norske sangere, der danner trioen Nordic Tenors, der byder på muntre indslag, fart og sang af høj kvalitetet - ikke kun opera- og operettemusik, men også numre i de lettere genrer. De tre norske gutter tager publikum med storm med deres charmerende optræden.
 
Desuden medvirker af 3 x Neumann, alias Ulla "Sniff", Tobias og Mikael, der vel nærmest må betegnes som et fælles svensk-dansk indslag.
 
Endelig vil man kunne opleve operasangeren Niels Jørgen Riis, der er en af Den Kongelige Operas førende tenorer, og ikke mindst kendt og verdensberømt på hans fødeø, Bornholm.
 
I øjeblikket er Aakirkeby IdrætsForening (AaIF) i gang med sammen med en hel masse frivillige at skabe de rammer, der skal til for at gøre koncerten til en succes. Heldigvis har Henrik Krogsgaard stor erfaring med den slags arrangementer og ved, hvad der skal til for at det bliver rigtigt.
 
Billetter til arrangementet vil fra 16. april kunne købes på AaIF's hjemmeside: www.aaif.dk eller i AakirkebyHallerne, Bornholms Vinforsyning i Aakirkeby og herremodeforretningen Jan & Nalle samt Sportigan, begge i Rønne.
 
Yderligere oplysninger kan indhentes hos formanden for Aakirkeby Idræts Forening, Marian Lundh, tlf. 5697 463

 

Baltic Food Messe 2015
10-11. marts 2015

For 21. gang afvikledes den årlige Baltic Food Messe i Aakirkeby-Hallerne på Bornholm.
Der var 80 udstillere og over 1.000 besøgende fra restauranter, cafeer, mv. på Bornholm.

Se mere her